1. Domů
  2.  » 
  3. Kadeřnictví v Praze 6
  4.  » 
  5. Hradčany
  6.  » 
  7. Vlasové studio Vavruškovi

Vlasové studio Vavruškovi

K Brusce 4

Provádíme módní střihy podle HCF Paris, nové techniky v barvení L'Oréal a pěstění vlasů produkty Kérastase. Profesionální tým kadeřníků s mnohaletou zkušeností a radostí z krásných zdravých vlasů.



FOTOGRAFIE

DALŠÍ INFORMACE

Provozní doba
pondělí až pátek   8 – 21 h, soboty (pouze od října do dubna)   9 – 17 h

Vlasové studio Vavruškovi je kadeřnictvím s dlouholetou rodinnou tradicí. Provoz byl slavnostně zahájen v roce 1992. Vlasové studio Vavruškovi bylo prvním porevolučním salonem a je "dítětem" největší kadeřnické rodiny v Čechách – kadeřnické profesi se věnuje už čtvrtá generace. Silné odborné a profesionální zázemí tvoří tři majitelky. Sestry Irena a Petra Vavruškovy v salonu stále aktivně působí.

Vlasové studio Vavruškovi se kromě kadeřnických služeb specializuje na společenské účesy večírkové, maturitní a svatební. Své letité zkušenosti čerpá z nejnovějších technik Vysoké kadeřnické školy v Paříži (Haute Coiffure Francaise - Vysoké kadeřnické umění v Paříži), jíž je členem. Naši zkušení kadeřníci vyjdou vstříc vašim přáním a udělají maximum pro to, abyste si mohla váš svatební den užít bez starostí.

Všechny střihy  a barvící techniky jsou to, na co u našich kadeřníků klademe velký důraz. Pravidelně na jaře a na podzim přivážíme šest nových technik střihů a barev z Paříže a klademe důraz na jejich nastudování našim personálem.

Jak zachránit vlasy

Naše studio se také soustředí na odborné poradenství u poškozených vlasů. Nabízíme diagnostiku vlasů a vlasové pokožky pomocí speciální diagnostické kamery Kerastase. Naši zkušení kadeřníci získali za své znalosti v celorepublikové soutěži titul "Salon Privilege".

V našem studiu poskytujeme také skvělou péči o Vaše ruce.


KONTAKTY

Název
Vlasové studio Vavruškovi
Kontakty
K Brusce 4
+420 224 318 696
Web

DALŠÍ INFORMACE

Služby
dámské, pánské, dětské, barvení, melírování, trvalá, foukaná, vodová, svatební, společenské, regenerace, prodlužování, zhušťování, kosmetika, manikúra,
Ceny dámské kadeřnictví - mytí, střih, foukaná, styling (orientační cena)
950 - 1700 Kč
Ceny pánské kadeřnictví (orientační cena)
550 - 650 Kč
Značky
L’Oréal, Kérastase
Bezbariérový vstup
Ano
Wi-Fi
Ne
Metro v dosahu 300 m
Dejvická
Bus/Tram do 300m
Dejvická
V okolí se nachází (ulice, náměstí, památky apod.)
-
Parkování
v ulici
Další zajímavosti
-
Pondělí
8.00 - 21.00
Úterý
8.00 - 21.00
Středa
8.00 - 21.00
Čtvrtek
8.00 - 21.00
Pátek
8.00 - 21.00
Sobota
Zavřeno
Neděle
Zavřeno
Platební karty
ano




Pokračovat můžete na:   kadeřnictví Hradčany     kadeřnictví Praha 6
Poslední aktualizace: 2022-01-02 15:16:41